Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens väg

En dag så försvinner jag
Ska vandra längs vägen
Alldeles ensam i natten

Jag skulle vilja möta dig
Längs dödens väg
Det låter... Spännande

Men jag vet redan
Att du aldrig frivilligt
Kommer att möta mig
Eller döden.




Fri vers av Spräcklig Duva
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva