Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKEN


Har ni träffat
solrosen
från Solberga?

Kommer med
solgul taxibil
jackan gul
ögon blå.

Diktblock röd
som rödaste ros.
Pennan svart
men i dikten
glöd.

Av glödaste
rim och reson
och rappaste
finger, Inger
är denna person.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 256 gånger
Publicerad 2012-06-16 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar