Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt inget stoppa dig nu

ställ dig upp
sträck på dig 
upp med hakan
öppna ögonen
lyft blicken
le mot världen
rör på benen
gå dit du aldrig varit
fyll på med luft
andas in liv

vem kan stoppa dig då
vem kan hindra dig nu
vem kan säga du kan inte

för livet är ditt
luften du andas
marken du går på
friheten är din

inget kan stoppa mig nu
ingenting kan hindra mig
nej inget kan stoppa mig nu
jävla anamma

för livet är mitt.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp