Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT LIVETS ENDA LÖFTE

Livet är en sjukdom
som tyvärr går att bota

Sakta går vi alla den vägen
i en rasande fart

Mot livets enda löfte




Fri vers av zallander
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 22:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, så är det.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander