Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PESTENS LILLA LOPPA

Vilket levnadsvärde
rankningarna toppa
som skapelsernas krona, är det vi ?

Har vi högre värde
än pestens lilla loppa ?
Rent universalt blir det remi

Sanningen dikterad
av den styrande enheten
den kan inga andra arter stoppa

Och gud är vaccinerad
mot hela mänskligheten
precis som vi mot pestens lilla loppa

Mot den episka evolutionen
finns ingen medicin
allting äro dömt till undergång

vi är ju blott bakterier
på en luden apelsin
och i materia mäter vi framgång




Fri vers av zallander
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-16 23:19



Bookmark and Share


  walborg
Perspektiv!
2012-06-17

  Arne Ugglemosse
Bra slutkläm där! Har aldrig tänkt tanken att gud skulle vara vaccinerad, en smula mind-blowing, faktiskt.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander