Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONFLIKT

Jag står i konflikt med tidens
skrapande friktion
Och framför horisonten
ger soluppgångens ton

En teaterföreställning
i spektrats hela våglängd
En mörkrets vedergällning
så passionerat eldfängd

Vårt solsystems mysterier
rena psykoterapin
Jag tror jag är en bakterie
på en luden apelsin




Fri vers av zallander
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-17 01:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Roande , trots ämnets seriositet....., det finns en kåserande still inbakad i texten....
2012-06-17

  Schackpoeten VIP
Vi är bakterier eller kanske atomer ?
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander