Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

293. Sonens förebild




Att vara sedd av Gud är
att genomströmmas av Guds kärlek
Att leva i förlåtelse är
att få kraft att göra det som är gott
och formas efter Sonens förebild

Är du törstig
kom till Mig och drick
Böj era öron till Mig
Stanna en stund och lyssna
Kom till Mig och se
Så får själen leva

Det finns en trygg famn
att finna vila i
Du värmer mig Gud
med solens mjuka penslar




Fri vers av Maria T
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-17 18:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-06-24

  anits VIP
Mycket fint och ömsint skrivet
2012-06-18

  walborg
Varmt tack för Dina innerliga rader
2012-06-17

    ej medlem längre
Jag har bara bönen....
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T