Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gary Moooooore

Fredag med kräftor, räkor, vin
och välbefinnande
börjar
försiktigt med TV
Lets Dance
kroppen börjar
röra sig så försiktigt


Stänger av TV´n
på med musiken
Gary Moooooore
Pretty Woman
efterföljt av
många fler
vid Midnight Blues
finns det inget
jag och min kropp
vill hellre
än att ut
och daaaansa

 




Fri vers av Nic
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-02-03 22:52



Bookmark and Share


  arie
när livet uppträder som en ren energi så känns det som om det vill få sådana här uttryck:

Augustinus uttryckte det så här;

"Människa lär dig att dansa
för annars vet inte änglarna i himlen
vad de ska göra med dig...
utan gråter"

i din dikt känner man så påtagligt lusten till livet...till dansen, samt kärleken och din dikt ger så osminkat illustration till detta

varken förställer eller fejkar denna energi, utan det bara Är så!

Vad finns det mer? kan man undra - som är värt mer än detta ?
2006-02-03

  Jessica Ewa
Härligt skrivet! Ut och dansa med dig!!
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic