Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töväder



Ljusets tid kommer.


Snösmältning blottar marken;


grus, hundskit och skräp.




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-02-03 23:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
*skratt* det som vintern gömt i snö kommer upp i tö.
2006-09-19

  hawkeye
*skratt* Träffsäkra rader, det är vad som kommer fram när det töar ;)
2006-04-01

  Last Word Spoken
aaa usch...sant

nice catch
2006-02-04

  * Ammi *
Alldeles rätt, det som göms i snö kommer fram i tö. Bra text
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante