Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBJUDNA GÄSTER

Ett kollektiv av avsky
och objudna gäster

Som har gjort meny
av ruttna gamla rester

Bevare mig väl
sån surrande armé

Slår man en ihjäl
så föds det tjugotre

Mitt hem är ett hotell
hemfriden man spräckte

Dom bor i en putell
sicket tattar släkte

Anpassar sitt boende
efter konsumtionen

Snacka om beroende
mitt i farozonen

Sunkigare än lusen
karaktärsbrist

Inte en på en tusen
är absolutist

Hur ska man undvika
denna surrande konsert

Att alla är unika
det gäller knappast här

För alla är kopior av
varandra det är sant

Små droppar ur ett jätte hav
som lever i min pant

Bäst att sluta fred
man har ju ingen chans

Vad hjälper att bli vred
jag bjuder upp till dans

Nu dansar vi en mambo
nu ska vi ha kalas

Jag är ju faktiskt sambo
med 400 as




Fri vers av zallander
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-18 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som vanligt roligt att lära.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander