Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAVLAN MED DEN SÄREGNA PLANETEN

Tavlan med den säregna planeten
ett konstverk utav stor arkitektur

Tavlan med den yttersta skönheten
säg varför har den ingen signatur

Är det endast slumpens verk kanhända
av tillfälligheternas palett

Penseldragen dansar som en slända
är det säg naturens självporträtt

Kanske är vart sträck och millimeter
ditsatt efter stor matematik

Ingen vet vad konstnären heter
och värdet blir ju högre av mystik

Tavlan med den säregna planeten
ett konstverk utav stor arkitektur

Tavlan med den yttersta skönheten
får nog aldrig någon signatur




Fri vers av zallander
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-18 18:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina funderingar.
2012-06-18

  Erik H.J Hultin
Rytmiskt skönklingande, storslagen och tankeväckande lyrik. Nån skulle signera tavlan med G.U.D, själv skulle jag snarare utnämna Evolutionen till konstnär...
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander