Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DAG PÅ LIVETS LOPPMARKNAD


Jag vandrar runt bland allt
skräp som jag lämnat här
och tittar på sånt som
andra lämnat av samma skäl.

Hur kan det bli så att jag
intresserad är av andras skräp
och kanske också vill äga och ha
deras gamla lergods-skål?

Det nån annan hängt av sig
och dumpat har gjort
det köper jag helt frivol
och tycker mig ett riktigt kap har gjort.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 18:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, varför gör man så? Trevligt skrivet.
2012-06-18

  zallander
den enes död den andres bröd
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar