Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett träd utan rot

Ett träd utan rot
som faller av fjärilens vingslag

Orden är sot
från elden som brinner idag

Endast ett sot
som barnet fingrar uti

I hopp efter bot
på livets stora fobi




Fri vers av zallander
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-18 21:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Orden är sot / från elden som brinner idag
originellt och bra, det tar jag till mig direkt. Resten får jag fundera på medan jag fägnar ögonen med paraplybilden denna regniga dag, kul rimmat ;)
2012-06-19

  LenaJohansson VIP
mkt bra diktat
2012-06-19

  © anakreon VIP
Ord att fundera till.
Calle
2012-06-19

  Magica VIP
Skört och målande skrivet, får en känsla av att vakta varje steg för att inte falla. (Förstås min tolkning).
Bra skrivet, mycket poetiska rader!
2012-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Kommer att tänka på en gran utan julgransfot. Kul med rim hur som helst.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander