Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankars tysta



Vinden stryker
lätt på kind

förnimmer
insiktens doft


blicken följer
ensam humla

väcker minnet
som ofta återkommer 

Elden sakta falnat
i min spis

ivrigt letas
askans sista glöd

gnistan liten röd
 

ingen slocknad når


Älskade ljushopp

hjärtats goda vän
öknars livfulla blomma
sprungen ur vänlighets
lindrande svalka

Som hand i handske
som nyckel passar lås
vi sjunger ord
o stämmer sången

i små stunder
delar glädje

lyssnar lärdom 
uti vishet


Lyckans väsen
i min hand

förnuftet
talar mig till rätta

så vill jag knyta
vänskapsband

famna ömt
i stilla dans


Rinn ut i bäck
o blanda hav
fridfullt ljus 
når ytans blänk


minns du suset
trädet oss gav


Bortom tid
och rum

liven ekar
i evig tid
allt skådas
i tidlös frihet

möten
i en annan
dimension


Vilsen i en brusande
fantasi

lämnar dig varsamt

kan jag någonsin
låta bli


starka känslor
i stunden

måste hållas kort



© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-18 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att läsa
dig Chawa
dina ord flödar
av vilja och kunnan
2012-06-19

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord att vila trygg i.Tack.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP