Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIVIERANS GULDGOSSE

Gratulerar ha den äran
ett kuvert med en miljon

Tur retur till rivieran
hälsningar från brukspatron

Tar en hummmer medelhavet
bjuder på en snitsig krog

Pengarna är själva navet
knappast som i arjeplog

Ner i hamnen lyxen ståtar
här bor folk med karriär

Strosar runt och kollar båtar
Kolla ! där går Fred Astaire

Magen kurrar räknar slanten
dags att bli en fransk gourmé

Äter ostron diamanten
heter krogen, stjärnor tre









Fri vers av zallander
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-19 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander