Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens små lärkor

Ljusets karga köld
anfaller vår värld
gryningens små lärkor, ta och tig

Mörkret är en sköld
gardinen är är ett svärd
Givakt soldater, dagen är ett krig




Fri vers av zallander
Läst 550 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-01 04:52



Bookmark and Share


    Anna Vinterstjärna*
Nämen, vilken bra poesi. Bilden är super.
2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så kan det nog kännas ibland...bra beskrivning...
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander