Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel X

 

det var en ängel här i morse

 

först sopade han bort askan och de svarta månstrålarna

från tegelstenarna

sedan klev han in genom det icke öppningsbara fönstret

andades varmt på min kallsvettiga panna

bjöd in alla de jag försummat

 

kvinnan med kopparhåret

diskmaskinsreparatören

och det svarta lilla barnet




Fri vers av Nanna X
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-20 10:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Den ängeln verkar kommit djupt inifrån - och sett dina behov utifrån...
2012-06-21

  Johan Bergstjärna VIP
Bra Nanna!
2012-06-20

  Marja-Liisa Koski VIP
Underbart skrivet!
(det där att bjuda in diskmaskinsreparatören var faktiskt väldigt generöst av ängeln)
Många kramar och mycket skrivlust sänder jag till dig!
ML
2012-06-20

  cilax VIP
och det svarta lilla barnet är en pendang till och den långa ludna svansen i min läsprocessor
eller En ängel vid mitt bord
2012-06-20

    ej medlem längre
ibland så.. *
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X