Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-06-21


Du vet att det gäller

Och när allt är sagt och gjort kanske jag skriver min dikt
Skriver för fort
Om allt som är farligt och vilt
Om vargarna och om nattfjäriln
Som trots sin äckliga kokong
Sprack igenom skalet
Är nu på språng
Över ängarna på den grönaste ö
Och du vet att det gäller
När man ska dö




Fri vers av Caroline Lind
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 19:24



Bookmark and Share


  träsnidaren
Orden griper tag i mig. Gungar mig...jag gillar det som fan!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind