Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt mitt hjärta

Gråt mitt hjärta
Så ska jag mata dig med små teskedar yoghurt
Sitter på tvärbanan hem
Natten, jag tycker mycket om dej
Men ibland
Känns allt så utstuderat
Att benen viker sig under mig
Gråt stackars mitt hjärta




Fri vers av ester.b
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-21 00:05



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Enkel och vacker, i sin smärtsamhet. Tack för dina rader.
2012-09-23

    ej medlem längre
Javisst, känns det kymigt ibland!
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b