Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas flicka



Flickan i mitt bröst
förtvivlas i sin gråt

vilsen i ett mörker

håller lilla handen
leder ljusnad rätt

tröstar vaggar ro

oläkta sår

saknadens
sorgens
onda

pappas bara
trettiosex

förlorad i plåga
i ensamhet
lämnar världen

vad fick dig
att välja


missförstådd

en gång
så vacker pojke

ingen stötta
ledde vägen rätt


pappa

inget var förgäves
det bästa av dig är här

år har bleknat

i kvinnans inom
flickan somnar lugn
för stunden

pappa
alltid älskad
av flickan i mitt bröst


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-21 01:04



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Modigt att så öppet våga visa
barndomens sår
o samtidigt visa vägen till
läkning!

En underbar kärleksdikt
mellan far o dotter!
2014-01-08

    ej medlem längre
Modig
utlämnande text
som bjuder nära
in
2012-06-21

    ej medlem längre
Fint om pappa....
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP