Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mig sakta

 

 

Din röst, varsamt mjuk

ord över dina läppar

faller som en mjuk svepning

mot svart mull.

 

Så dödar du mig sakta

med ditt missmod.

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-21 13:22



Bookmark and Share


  ULJO
Väl fångat, kanske lite väl dystert i midsommarnatten
2012-06-22

  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att några små välkända toner kommer upp inom mig
- Killing me softly ...
Om du vet vilken melodi jag tänker på ...
2012-06-21

  Delilah Juno VIP
Lite tvetydigt då det är sorgesamt och kanske om något destruktivt men ändå vackert beskrivet.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP