Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivit till ett brudpar midsommaraftonen 2012


Sommarglädje!


Sommarens ljus ler mot oss ,
i midsommar tidens ljuvliga grönska.
Det doftar vildros och kaprifol, från
naturens blomstrande ängar.
En smekande vindbris rör vid oss två,
och fåglarna kvittrar till vår ära.


Här står vi nu tillsammans tryggt
intill varandra, vi känner tillit och
du håller ömt min hand.

Framför oss är livet, världen likaså,
Då känns tryggt att veta att det är
vi två.

Lindha







Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson