Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profilering

 

neka mig inte det jag mest vill

ta min tanighet

min blygsel

istället

under tiden befolkas övervåningen

synhallucinos?

Du måste skynda dig

Min klocka väntar inte

 

 




Fri vers av desert star
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-22 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bäst.
2012-06-25

  Brachmin
under tiden befolkas övervåningen - motherfucker, det e braaaa
2012-06-23

  cilax VIP
äntligen en dikt av dig! helt ok dessutom
2012-06-22

  träsnidaren
En dikt som verkligen är öppen för tolkning. Jag gillar den skarpt!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star