Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Jimmy Page under en konsert, Keith Emerson (keyboards i E.L.P.) var också en flitig användare




Theremin [rimvers]

~*~

Termin för att öva theremin
för alla fria människosinnen
och ej för dem som jorden äter likt termiter

vilket är det största hotet
mot ett träinstrument

elektroniken är likaså
ett ting ifrån då

i framtiden kanske allting blir osynligare
fast liksom idag lika känt och använt

1 Juni 2012

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP