Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT GLAS AVUND

Jag läppjar på ett glas avund

Visst kan jag konvertera glädjen med min livs emulator
men den blir ju alltid spegelvänd

Midsommarstång

Se hur rörelsen vinner potential kring vertikal materia
i en väldans massa megapixlar

I både missunsamhet och förakt står
kontemplativitetens ansikten och tittar på

Som om de hade sålt smöret och tappat förståndet

Låt oss spara alltsammans på hårddisk
för att sedan studera glädjens formel under lupp

Låt oss klona den
låt oss koka ner den till sin yttersta euforiska essens

För att sedan hälla opp den i små pittoreska glas som vi tömmer till skönsång

Till och med älvorna dansar onyktra ikväll

I spontana krusiduller smeker dom tjärnen

som cigarettrök i vind





Fri vers av zallander
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander