Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i livet



Midsommar

i nära vänners gamman



Lågans flämt i hastig slocknad

en röst förloras i tystnadens eviga



Mor och far väntar dig

i tunnelns sken



Kvar här

finns alla vi andra



mitt i livet



I tomrummet

efter dig


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-23 15:26



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Perspektiv.
2012-06-25

    ej medlem längre
Dina ord stannar kvar och leder till eftertankar.
2012-06-23

    ej medlem längre
Så sker det
så plötsligt

mitt i livet

och
hur vi än gör
hinner vi inte med

eftertänksamma rader
att komtemplera
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP