Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har regnat


Vandring genom sommar

Jag vandrar barfota
Över regntung sommaräng
de nickande kronbladen
fyller mig med ledsentankar

Jag bär blomtårar
i mina händer

jag är

hel





Fri vers av Maiah VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 17:47



Bookmark and Share


  Siggesdotter
"Blomtårar i mina händer " - så poetiskt!
2012-06-30

  Lars Hedlin
Underbart att känna
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP