Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

294. Förnyad jord




Midsommarljuset flyr undan
i björkarnas ljusa kronor
flyr bort och leker och glittrar
i den blåa sjön

Livgivaren blåser över sommardagen
för att rädda materia och liv
Guds mening är
rent vatten, evigt på väg

Den Heliges händer har skapat allt
skapat våra händer med ömhet
Sonens händer är genomborrade
och allt är fyllt av kärlek

Vi har fått vära händer
för att vårda det skapade
för att styra in våra liv
mot en förnyad jord




Fri vers av Maria T
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 18:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra och tänkvärt
skrivna rader
2012-06-25

  Bibbi VIP
Fina ord att begrunda.
2012-06-24

  walborg
Tack för denna innerliga text och särskilt sista versen - som en sändning.
2012-06-23

    ej medlem längre
Å för att ge kärlek och leka med!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T