Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(om jag kunde andas skulle jag göra det)

360 dagar om året
är allting helt okej
det är de andra fem som långsamt
har sönder hela mig.




Fri vers av ungefär
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-23 20:27



Bookmark and Share


  träsnidaren
Intressant! Vad är det som gör de fem dagarna så jävliga? undrar jag.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär