Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyftig atmosfär

Apelsinens kärna
en guldtacka
svår att upptäcka
ett livets frö

Sträcker sig
grenarna som bär
solmogen frukt
gul och återhållsam

Kärnor i jorden
spirar av livstecken
metodiskt växer de
ger livet en chans

Tankar vid en stam
går till uråldern
till pudelns kärna
där allting började

Teorin är klyftig
klär av sig månsken
apelsinen blottar
sin själ för okända

Frysdisken är tom
tömd på det goda
här saknas klyftor
av solmogen frukt

Växthuseffekten
snärjer drömmarna
men klyftiga varelser
ligger steget före




Fri vers av ULJO
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 01:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2012-06-25

  Eva Helene VIP
Fint, tänkvärt!
2012-06-24

    ej medlem längre
Bra! Gillar mångfalden i tänket.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO