Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om Dig




mina minnen andas
årstiders lugna rytm
påminns om oss

dagen doftar dig
och luften dallrar
kram

jag saknar




Fri vers av Myself
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-02-04 16:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån liten sötnos....får jag kalla din dikt för det?
2006-02-06

  Virgo Cinnamon
stark och berörande
med de små men slagkraftiga orden till sist
* jag saknar*
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself