Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

295. Återfunnen



I skapelsen finns ondskan insnärjd
och härjar bland allt skapat
Själen har fått det trångt
och fyllts med tomhet och oro

På semesterns regniga dagar
kan vi få tillfälle att lyssna inåt
Våga släppa rädslan
och det krampaktiga taget
om oss själva
Våga bli lyhörda
för den Gudomliga rösten

Mot det onda
har Gud gett oss sin Son
I ett äkta möte med honom
blir vi återfunna

Vi börjar se på allt skapat
med Guds ögon
och på tillvaron
med Jesu varma blick




Fri vers av Maria T
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-24 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2012-06-25

  Bibbi VIP
Mycket tänkvärt.
2012-06-24

  walborg
Tid att lyssna inåt ger oss kontakt med det gudomliga - så fina sommarregn är en gåva av här-och-nu-stunder som ger plats för tankar
2012-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, se på världen med Guds ögon.
2012-06-24

    ej medlem längre
Javisst är det fint att Jesus finns....
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T