Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De vars lära är att kärlek är ful om den inte sker inom deras snäva ramar. Går i vart fall inte Hans ärenden. Tack och lov.


Bortom kontrollen


lyss de strängar
som brast
behoven som ej fick vara
den yttersta vikten

där förbuden
övertygelserna
det rättmätiga
skymde sikten

Se där borta
i fjärran
det vackra
fina

här i kontrollrummet
finns bara
rädslorna
dina




Fri vers av Pulvermos
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos