Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÖRSTSLÄCKAREN

Det mulnar till på vår himmel jag ser
från mitt fönster och fylls utav ro

Ett strilande midsommarregn faller ner
vertikalt på mitt sargade bo

Du bäddar nu ner alla björkarnas damm
och nattar dem i harmoni

Du sköljer så friskt deras svartvita stam
och tystar min allergi

Du mättar naturens stilla begär
du gynnar den kraft som är störst

Du vattnar båd djuren blommor och bär
släckt är nu sommarens törst




Fri vers av zallander
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 15:53



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert!
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskrivet.
2012-06-24

    JO:82
Förmedlar fullkomlighet.
2012-06-24

    JO:82
Förmedlar fullkomlighet.
2012-06-24

  Arne Ugglemosse
Stämningsfullt.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander