Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det liv finns det knopp



Knoppen blir till blomma

biet kommer så

skapar livets frukter

till fröjd för någon då



Den som spottar kärnan

och prickar den i mark

har fullföljt livets kretslopp

och grodden växer stark

till nytt liv och knopp



Med lust i livets trädgård

ska framtiden ge hopp



© Chawa + N 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 19:37



Bookmark and Share


    livspoesi
skönt hoppfull :)
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP