Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad liten historia ifrån noll sju


Det är en vacker dag


Men inte för alla

För hur sorgligt och tråkigt det än är, så finns det fakiskt barn

som aldrig får veta om

hur skönt det bara kan vara att gå där för sig själv

på stigen

och bara hålla på och tralla

Vissla

Bara känna hur hela livet leker

Bara få vara barn

Inte konstigt då att man blir lite rörd

upprörd

när man som har fått se det på nära håll, så som jag en gång

har fått göra

Barnarbetare

Slavarbetare

Sex till sju dagar i veckan

Kan inte vara något skoj

Ingen höjdare

Önskar bara att jag kunde göra någonting åt det?

Men det är inte så lätt

För det ni ska veta att det är inte så lätt att hjälpa alla

om inte alla är villiga att

hjälpa varandra

Hjälpa varandra i den mån det går då förstås...


Det är en vacker dag

Men inte för alla...

Ken Cassel
25/6-07-24/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 22:50



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, säg det vännen då de i dessa länder nästan

tillåter barnarbete

Mer eller mindre

Blundar då lagarna som oftast är riktigt luddiga...

Mvh

:)
2012-06-24

    ej medlem längre
Sant Ken..

Hur fan ändrar vi påat :-)
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel