Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens soldat

Ett meningsfullt krig
när världen blöder
kampen för det goda
i kärlekens soldat

Alla kan vi älska
om bara viljan finns
ge av din godhet
som kärlekens soldat

Pilarna som far iväg
har mjuka spetsar
de landar med känsla
från kärlekens soldat

Korståget för lyckan
genom land och stad
soldat med goda viljor
när världen ska erövras

Ett mål för rättvisan
mot dem som har fel
att ge av sin godhet
som kärlekens soldat

Kramarna är vapnet
det mjuka går först
främst i stridslinjen
hos kärlekens soldat

Aktion på bred front
anfall mot de sårbara
en värld ska bli trygg
vill kärlekens soldat




Fri vers av ULJO
Läst 451 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-25 03:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggskjutet med amors båge var det här
2012-07-03

  Chawa VIP
Så bär vi alla på en kärlekens soldat
där inom oss
Låt oss starta världskrig genast!

Underbar text!

/kärlekssoldat till tjänst
2012-06-26

  Eva Helene VIP
Blir rörd och glad av denna dikt!
2012-06-25

    ej medlem längre
Med kärlek kan man kriga
inget annat använda som gevär
Amors pilar som spjutspetsar
inget annat göre sig besvär

Tack för fin läsning!
2012-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert, hoppfullt
och glatt, för texten
och Dig jag bugar
mig, och svänger
med min hatt!
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Sååå skön att läsa. Man blir på gott humör.
2012-06-25

    ej medlem längre
å himla bra!!!! Jag blev kär i den här dikten!
2012-06-25

    JO:82
Wow. En person som kärlekens soldat vill man träffa på liveta väg.
2012-06-25

    Loffe
Vad fint! Jag upplever dig mest som diktare av rimmad vers, men kanske har jag läst för lite. Det här gjorde du hur som helst riktigt bra.

Tack för att jag fick läsa!

// Loffe
2012-06-25

  Katinka VIP
Fin, ge aldrig upp om kärleken!
2012-06-25

  Mats Henricson
Bokmärker detta dunderfina stycke !
2012-06-25

  Mats Henricson
Jag VILL gå med i hans armé !
2012-06-25

  anits VIP
Så vackert skaldat och mycket tankeväckande
2012-06-25

  Yrre VIP
Underbar denna du!! :D
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO