Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationens frånvaro var uppenbarligen av 
halvdagsnatur - typ fikapaus med tillägg över en utdragen lunch ... typ ...




En av livets största förbannelser är ...

... att den rätta
den dig som egentligen 
är ämnad för mig
har en synnerligen
mindre trevlig benägenhet
att dyka upp i mitt liv
när jag redan
bundit mig i en relation
med vad som då så uppenbarligen
visar sig vara fel tjej ...

Det är däför jag avstått relationer
i mer än sex år nu
för jag vill inte vara upptagen 
nästa gång jag äntligen åter
möter någon som är så
uppenbarligen rätt för mig
som du ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP