Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där intet gror

De spred sig
likt frön
i vinden

övertygelserna
behoven
som sanningar

än under det ena
eller andra
namnet

förkvävde
plånade ut
den fria viljan

den de oftast
trodde sig se
och följa

så jag sår
där intet skördats
eller grott

där
blott där
är tanken fri

att möta
det ni alla
tror ni mött




Fri vers av Pulvermos
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos