Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Vårens och sommarens björk och lind
en havsvind stryker din kind

Vänd dig mot havet
barfota bland vågornas slipande sten och tång
under fotsulors fuktiga värme så len
blir ett minne evigt
långt

Lyssnar till vågornas skvalpande och kluckande spel
dröj dig kvar och bara ta emot och se

Njut och le




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-25 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mjuk och underbar text med en melodi som vaggar själen lugn. Tack!
2012-08-05

  Lars Hedlin
mmm härligt och svalkandes i själen gillas mycket ! :)
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"