Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av min kusin fick jag några vackra ord som jag spann vidare på...


Musöra

 


"Med musöra
kan man björken höra
hur den savar
stiger jordpelare
mot himlarna"

        ~*~

Våtvarm essens
sången i lidelsens ljus

åh jungfru du sköna
kom vila invid stam
handen följer skuldran
den solvarma

saven stiger
världar brista

älskar

älskas


Det är vår!

 

 

 

© Chawa och Kennet Melin 2012

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-26 13:31



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket varm o fin, ja söt vårhälsning...
där den som har musöra kan höra björkarna sava...
och där saven stiger för att älska, älskas...
i lidelsens ljus...

Mycket vackert!

Sparas!


2017-03-17

    ej medlem längre
När våren brusar

berusar

sinnet
som det ler
2012-07-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
amouristiskt passionerat samt väldigt fint
2012-06-27

    ej medlem längre
Njutbara ord att läsa!
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP