Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FILOSOFI PÅ CYCKEL

Som spoling jag trampa så fort som det gick
i nedförsbacken så skön

Men som vuxen med handbroms och kisande blick
Jag far i de brantaste krön

Och cycklar jag fram genom stadens kant
i den bubblande konstgjorda brygden

Där går människor fram helt nonchalant
och vinkar ej alls som på bygden




Fri vers av zallander
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-26 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander