Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÅNBÄRSSAFT

Ett glas som stilla smäktar
av slånbärssaft så god
lika röd som svallande blod
Du livets lilla näktar

Ett okonstlat slånbärsvin
från naturens skafferi
ett glas av eufori
Kulör som röd rubin

Ett glas som sinnet smäktar
av passionerad glöd
naturligt rosenröd
Det ljuva livets näktar




Fri vers av zallander
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-26 16:07



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Jag ser ett stort glas av denna blodröda dryck.
2012-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gör egen slånbärssaft. Den är god. Du skriver så jag blir sugen.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander