Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt din tanke sväva fritt





Låt din tanke sväva fritt
förutan skyddsnät

som en fallande stjärna
låt den brinna

och lysa upp mörkret
som omger dig

som en brinnande pil
i vars ljus du kan se

att vägen som nyss var dold
ligger rak och ljus framför dig

och dina drömmarska ge natten stjärnor

som lyser dig
vart steg du tar

om du nu ställer dig

där vindarna möts

ska vinden
och dina drömmar

bära dig dit tanken vill








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-26 16:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text att ta åt sej. Tack.
2012-06-28

  Tillbringaren VIP
Vacker vacker...och jag tar alla dina ord in i mig idag och gör dem till mina. Tack.
2012-06-27

  Ljusletaren
Så vackert vännen/ kram
2012-06-27

  anits VIP
Vackra tänkvärda rader
2012-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sagt, samt tänkt
2012-06-26

    Ken Cassel
Kanon Michaela! :))

Som vanligt!

Kram på dig!

Ken
2012-06-26

    Maria Malm
Underbar färd för tanken.
2012-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Rom 12:2
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius