Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄLSNINGAR FRÅN SANKTE PER

Men i det bittra hemmet, skiner ingen sol
för den sorgsne som har brist på endorfiner

Endast på gardinen, skymtar nån viol
och den sjukaste har alls inga gardiner

Livet är ett pokerspel där pengarna svärmar
och plötsligt bara ligger man där

Det gäller att ha många ess och även långa ärmar
hälsningar från ovan, sankte Per

Sitter i ångestens håla,
där plast pelargonierna dör

Ibland hör jag djävulen vråla
från bostaden strax ovanför

Och det sista jag vill är spela poker
hälsningar en utsliten joker




Fri vers av zallander
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-26 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha! Den var vass
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander