Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKEDET

Jag smekte din kind
jag höll din hand
kysste din panna

Dina andetag
alltmera sällan
ur dvalan
öppnade du dina ögon

Så en suck så djup
sen var du borta
för alltid borta

Svårt att förstå
att inse
aldrig mer




Fri vers av Palett
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-26 22:29



Bookmark and Share


  Amari
Sorg, vrede, förtvivlan,
när man mister någon som
man älskar.
Finns inga plåster i världen,
som kan stoppa det blodflödet.
Hjärtskärande text.

2015-10-03

  Federico Romano
Sorgen berör, då man har upplevt en sorg, man har sina bilder..
2012-09-14

  Peter Kohlm VIP
Så vacker skildring...
2012-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamt, det känns långt in...
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett