Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVANDLING

Nu kommer natten nu kommer natten
i pressad byxa och svart kavaj

Nu tystnar fåglar nu tystnar skratten
nu blir jag äntligen Mr Hyde




Fri vers av zallander
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-27 01:04



Bookmark and Share


  Armo
Snyggt komponerat!
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander