Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen






Vaken
i vargtimmen

utan att kunna sova
strövar i ljudlösa timmar

mellan husets fönster

minns
ekon från igår

månskenet som silar in
genom nerdragna persienner

tänder längtan
att vandra ut i natten


för att hitta det

som stjäl min sömn




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-27 08:33



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vargtimmen ...den är svår
2012-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Att inte kunna sova...det känner man igen. Fint skrivet.
2012-06-28

  anits VIP
Vackert och igenkännande skaldat
2012-06-27

  Ljusletaren
Njutningsfullt ordat/ kram
2012-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig, fast i mitt fall är det framtidstankar som spökat.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius