Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökte

Bara
för att upptäcka
att spelet
hade regler
du
inte kände till
och
tvekande försökte
du se hur de
gjorde
men dina fötter
dansade alltid
lite i otakt efteråt
så att alla
kunde se din
ensamhet på håll
väja undan
som
av en tillfällighet
men det var
koreograferat
att
några var så mycket
mera
tillsammans
än du




Fri vers (Prosapoesi) av lenakarin
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-27 08:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslofyllda rader
som berör ...
2012-06-27

    ej medlem längre
sorgsen, i melankoli...
2012-06-27

  in effigie VIP
ett verk fylld av känslor med en vacker sorgkant runtom....skrivet med hjärtat...steg för steg
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin