Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SOM BLIR ÖVER

Stirrar i kaffet
ångorna vandra
Lite för varmt för att smaka

Känns som hela världen
umgås med varandra
Tröstar mig själv med en kaka

På bordet går en fluga
bland smulor jag spillt
Och tar vad han behöver

Livets lotteri
snurrar hej villt
man får rota bland det som blir över




Fri vers av zallander
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-27 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmmm...det som blir över... enkelt och bart.
Där vid kaffet, flugan och smulorna...kan allt bli ganska klart..?!
Tack för go och tankefin kaffestund!

* S *
2012-06-28

    ej medlem längre
Grymt kool.
333333333333333333333333

Eller som dom sa förr:

- duktig pånk.
2012-06-27

    ej medlem längre
Rota på du, annars är allt vilt?
Testa!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander